Invicta

Invicta Europe, een partij dat wereldwijd marktleider is op het gebied van het merk Invicta Watch. Met een opslag van meer dan 35.000 verschillende variaties zorgen zij ervoor dat niemand iets te kort komt als het gaat om reparaties, onderdelen of nieuwe bandjes.
Hoe positioneren we Invicta nog sterker online? Klanten van Invicta bevinden zich over het algemeen online. Natuurlijk zijn er vele andere partijen die de brand mogen verkopen, dus hoe zorg je ervoor dat je altijd boven aan staat in de meest gebruikte zoekmachine van de wereld?
Wat zetten wij in? Via de grootste zoekmachine van de wereld is het van groot belang om hier effectief mee om te gaan. Met ruim 35.000 producten wil je niet ongezien blijven. De munitie is Google Ads, zoal Google Search, Display en Shopping campagnes zijn de winnaars. Deze campagnes zorgen ervoor dat iedere seconde van de dag een consument ergens op de wereld het gewenste product kan bestellen
Meer online omzet: Een groei van 27% realiseren in 15 maanden? Dit is realiteit. Waarom? Met een team dat dagelijks klaar staat om honderdduizenden relevante klanten aan te trekken, werd dit realiteit voor Invicta. Het prachtige aan Google is, de potentiële klant is al opzoek naar je merk of dienst, waarom zou je dan niet bovenaan in Google willen staan?
Plannen voor 2023 zijn duidelijk. Blijven doen waar we goed in zijn, wereldwijde competitie wegspelen om te zorgen dat Invicta Europe kan blijven schalen en haar klanten bedienen!